Totalenergies Marketing Nederland

Published Feb 18, 22
10 min read

Hoger In Google Komen, Hoe Doe Je Dat? - Triplepro Online

Daarnaast kost het een hoop tijd. Daarom hebben de meeste bedrijven (78%) een content marketing team in dienst van 1 tot 3 mensen. Vaak zit hier een schrijver bij, een social media manager en een SEO specialist. De meest voorkomende uitdagingen in de content marketing (met betrekking op eerder genoemde doelen) zijn; content creëren die meer website bezoekers oplevert (52%), content creëren die leads opleveren (54%) en relevante content creëren (45%).

De content die het meeste oplevert zijn blog posts (86%), case studies (42%) en succesverhalen (36%). Social media (94%) en e-mail (76%) zijn nog steeds de meest effectieve manier om die content te distribueren. Hoog in Google blijven Hoog in google blijven kan maar op 1 manier: door blijven werken in aan de website en bovenstaande tips toe blijvenpassen.

Dat betekent dat uw concurrenten met dezelfde vraagstukken zitten als waar u mee zit. En dat betekent dat het vechten is voor de nummer 1 plaats in Google. Staat u eenmaal bovenaan in Google? Zorg dan dat u goed monitort of die positie verandert zodat u direct aan de slag kan om die eerste plek wederom te veroveren.

Hoe Kom Ik Hoog In Google? - Sam Online Marketing

Hoger in Google in 6 simpele stappen [Stappenplan 2021]Online marketing • Ondernemen als een baas • Alles over online marketing


Hoewel hoog in Google staan veel bezoekers oplevert, betekent dat nog niet dat het ook daadwerkelijk veel oplevert. Geld investeren in iets wat niet werkt is niet cool. Hoe zorgen we ervoor dat online marketing bijdraagt aan het behalen van uw doelstellingen? Dat betekent dat er niet alleen gekeken moet worden dan bezoekersaantallen, maar naar wat het aan het einde van de streep oplevert.

Hulp bij het behalen van maximale marketing resultaten met content marketing? Heeft u hulp nodig of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem gerust contact op of vraag een gratis advies t. w.v (thuisbezorgd beoordeling verwijderen). €1. 500,- aan.

Hoger komen in Google door te adverteren (SEA) Adverteren in Google is dé manier om direct bovenaan in de zoekresultaten te staan. Zoekmachine adverteren wordt ook wel SEA genoemd, wat staat voor Search Engine Advertising. De kracht van adverteren in Google wordt door steeds meer bedrijven ontdekt. Het grote voordeel van het adverteren in Google ten opzichte van het optimaliseren van je website voor de organische posities, is dat je veel sneller resultaat bereikt.

Hoger In Google Komen Te Staan? 7 Geheimen Om Dit Te

Het grote nadeel is natuurlijk wel dat je betaalt voor het verkeer wat je krijgt via je advertenties. Daarom kiezen veel bedrijven liever voor zoekmachine optimalisatie, of een combinatie van beide kanalen. Hoger in Google met zoekmachine optimalisatie (SEO) Zoekmachine optimalisatie (in het kort SEO, wat staat voor het Engelse ‘Search Engine Optimization’), is gericht op het verhogen van je positie in Google en het verbeteren van je vindbaarheid.

Maar hoe kom je nu hoger in Google? Hier spelen heel veel factoren een rol in. Bovendien is het algoritme dat Google gebruikt ‘geheim’. Toch weten we door ‘trial and error’ inmiddels vrij goed wat wel en geen invloed heeft op je positie in de zoekresultaten van Google. De drie pijlers van SEO In het kort hangt je positie in Google samen met drie factoren, die we de pijlers van SEO noemen: De content op je website De techniek (code) van je website De autoriteit van je website 1.

En in zekere zin is dat ook zo. Als je in Google zoekt naar iets, wil Google je een zo relevant en goed mogelijk resultaat tonen. De relevantie van de zoekresultaten bepaalt Google aan de hand van je content, oftewel de teksten en afbeeldingen op je pagina. Heb je een uitgebreid en interessant artikel geschreven over een specifiek onderwerp? Dan vergroot dat je kansen enorm op ook op dit onderwerp te scoren.

Online Marketing In 2021: Google Optimalisatie In Zeeland

De techniek (code) van je website Voordat Google de relevantie van je pagina’s kan bekijken is het belangrijk dat de techniek van je website op orde is. Als Google je pagina’s niet kan bezoeken vanwege een technische fout, zal je nooit hoger in Google komen, ook al is je content nog zo goed.3. De autoriteit van je website Naast de techniek en de content kijkt Google ook naar de autoriteit van je website. Is je website erg populair op het web? Dan is de kans groter dat je goed zal scoren. De populariteit / autoriteit bepaalt Google aan de hand van links.

Krijg je veel stemmen van relevante websites die zelf ook een hoge autoriteit hebben? Dan vergroot dit je kansen op een hoge positie enorm. 1. Bepaal je zoekwoorden Binnen Google draait alles om zoekwoorden en relevante content. Het doel van Google is om jouw te helpen vinden wat je zoekt.

Hoger In Google? Een Praktijkcase En Gratis Tips Voor Meer

Het is dan ook de taak van Google om webpagina’s te laten zien met pumps in die specifieke maat. Een pagina met algemene damesschoenen voldoet in dat geval namelijk niet aan jouw zoekopdracht. Hoe bepaalt Google dan of een pagina relevant is aan de zoekopdracht? Simpel: Aan de hand van je content.

Om duidelijk te maken aan Google voor welke zoekwoorden jouw pagina interessant is, is het belangrijk om de betreffende woorden te verwerken op je pagina. Heb je dus een pagina met diverse pumps in maat 38? Dan is het ook belangrijk om dat in je tekst duidelijk te maken. Dit kun je doen door de zoekwoorden waarop je gevonden wil worden (zoals de term ‘pumps in maat 38’) te verwerken in je teksten, koppen, subkoppen en allerlei andere zogenaamde ‘on-page’ factoren waar Google naar kijkt voor het bepalen van het onderwerp van je pagina.

Toch zien we vaak dat ondernemers en bedrijven belangrijke zoekwoorden over het hoofd zien. Daarom is het slim om via handige tools zoals Ubersuggest of de Keyword Planner van Google Ads, inzichtelijk te maken welke zoekwoorden gebruikt worden door je doelgroep. Door juist je website voor díe zoekwoorden te optimaliseren, kun je meer bezoekers naar je website trekken.

9 Praktische Seo-tips Om Hoger In Google Te Eindigen

2. Stel landingspagina’s op Wil je je website optimaliseren voor een bepaald onderwerp of een bepaald zoekwoord? Stel hier dan zogeheten landingspagina’s voor op! Dit zijn pagina’s die geoptimaliseerd voor één of enkele zoekwoorden waarop je gevonden wil worden. De woorden die je verwerkt op je pagina haal je uit het zoekwoordonderzoek.

Zorg ervoor dat de informatie die je geeft op je pagina zó goed is dat Google simpelweg niet om je heen kan. Dat vergroot de kans dat jij zult ranken op het betreffende onderwerp enorm. Uit onderzoek is al vaak gebleken dat diepgaande content over een onderwerp beter scoort, dan en korte tekst met weinig diepgang.

Vergelijkbaar met de pagina die je nu leest over SEO. De kans is groot dat een uitgebreide pagina met allerlei tips en tricks voor SEO zoals deze veel beter scoort dan een korte pagina met weinig diepgang. Ook een een duideijke call to action is belangrijk. Hiermee leidt je de bezoeker naar het gewenste doel binnen je pagina of website.

10 Tips Om Hoger In De Google Resultaten Te Komen - Growl

3. Schrijf unieke content Wil je goed gevonden worden in Google? Voorkom dan dat je je teksten kopieert van andere websites. Het kopiëren van content wordt ook wel duplicate content genoemd. Google heeft dit snel door en de originele schrijver van de content zal (over het algemeen) getoond worden in de zoekresultaten.

Dit kan bijvoorbeeld komen doordat je pagina’s via meerdere URL’s te bereiken zijn. Zeker binnen webshops kan dit vaak het geval zijn. Heb je het idee dat je te maken hebt met duplicate content binnen je website? Schakel dan een SEO specialist in om dit samen met je op te lossen.

Hoger in Google komen, hoe doe je dat?   TripleProWat is Online Marketing in 2021? + infographic Klik & Steen


Schrijf uitnodigende pagina titels en meta beschrijvingen De zoekresultaten in Google bestaan altijd uit drie onderdelen: de titel van de pagina, de url van de pagina en een korte beschrijving van de pagina. Wat er bij jouw zoekresultaat getoond wordt, kun je beinvloeden door het gebruik van een pagina titel en meta description.

Online Marketing - Creating4u

Ik raad je altijd aan om de titel en meta description zo uitnodigend mogelijk te schrijven. Hiermee kun je je namelijk onderscheiden tussen andere zoekresultaten en een uitnodigend resultaat vergroot de kans dat iemand op jouw zoekresultaat klikt. Verder is de pagina titel ook een belangrijk element waar Google naar kijkt om te bepalen wat het onderwerp van een bepaalde pagina is.

5. Linkbuilding: vergroot je autoriteit Naast de content van je pagina is ook de autoriteit van je website een belangrijke ranking factor voor Google. De autoriteit bepaalt Google aan de hand van linkjes die je krijgt vanaf externe websites naar jouw website. Je kunt links als het ware zien als ‘stemmen’ voor je website.

Tegenwoordig kijkt Google echter niet alleen naar het aantal backlinks, maar ook naar de kwaliteit van de links. Krijg je links van websites die zelf een hoger autoriteit hebben, zoals bijvoorbeeld nieuwswebsites als of nos. nl? Dan is de kans groot dat dit hele waardevolle links zijn voor je website die impact zullen hebben op je vindbaarheid - content marketeer.

Hoe Kom Ik Hoog In Google? - Sam Online Marketing

Het is slim om twee zaken bij het leggen van links in je achterhoofd te houden. Zorg er enerzijds voor dat je links krijgt van relevante websites en zorg er anderzijds voor dat het natuurlijk oogt voor Google. Wanneer je heel veel links krijgt van buiten je branche of wanneer je alleen maar links krijgt van startpagina’s, zal Google snel doorhebben dat je linkjes legt om het algoritme te beïnvloeden Interne links zijn hyperlinks binnen een website.

Behalve actief bezig zijn met linkbuilding (externe links), is het ook van essentieel belang om een goede interne linkstructuur te hebben, omdat het zorgt voor een betere ranking in Google. Dit heeft twee redenen. Bij een goede interne linkstructuur kun je op elke pagina doorklikken naar een of meer andere pagina’s binnen jouw website.

Hoger in Google - Welkin Marketing - Online groeipartnerHoe komt mijn website bovenaan in Google in 2021? [+Tips & Gratis Tools]


Hierdoor stijgt de gebruiksvriendelijkheid van je website en dat is weer positief voor je positie in Google. Behalve voor de gebruiksvriendelijkheid van je website is een goede interne linkstructuur ook goed voor de vindbaarheid van je webpagina’s. Niet alleen is het navigeren door jouw website op die manier gemakkelijk voor bezoekers, maar ook voor Google zelf.

6 'Quick Wins' Om Je Positie In Google Te Verbeteren - Tic

Bovendien geven interne links ook de inkomende ‘linkwaarde’ door, zodat je dieper gelegen pagina’s ook hoger in Google komen. Ook de uitstraling van je website is een belangrijk onderdeel voor de gebruiksvriendelijkheid. Bezoekers zullen een professionele en overzichtelijke website sneller vertrouwen dan een onoverzichtelijke website vol met spelfouten of met een ouderwetse uitstraling.

Dit soort UX (user experience) signalen weegt Google tegenwoordig ook mee in het algoritme en hebben dus impact op op jouw rankings. De mobiele versie van een website is tegenwoordig nóg belangrijker dan de desktop versie. Google hecht hier namelijk meer waarde aan en daarom is het belangrijk dat je als eerste een mobiele website ontwerpt en optimaliseert, voordat je dit doet met de desktop versie.

Blijft Google jouw concurrenten boven jou plaatsen in de zoekresultaten? Tijd om hoger in Google te komen. In zes simpele stappen laat ik je zien hoe je dat doet. Mijn homepage staat op #1 voor de zoekterm ‘SEO specialist Den Bosch’. Hier wordt gemiddeld 110 keer per maand op gezocht.

12 Online Marketing Tips Om Meer Klanten Te Trekken

Van maart tot juli schommelde het zo rond positie 8 en pas vanaf juli 2019 staat de pagina op #1. Hoe ik dit voor elkaar heb gekregen, ga ik je in dit artikel laten zien. Wil je ook hoger scoren in Google? Lees dan vooral verder! Voordat we ons verdiepen in SEO en jouw website hoog in Google proberen te krijgen, is het verstandig om eerst eens uit te leggen hoe Google werkt.

Over het algemeen geldt: hoe hoger de positie in Google, hoe hoger de click-through-rate en hoe meer verkeer naar jouw website! Hoe hoger, hoe beter dus! Bron: Verder belangrijk om te weten, is dat jouw posities altijd afhankelijk zijn van de aanwezige concurrentie: pagina’s over hetzelfde onderwerp. Jouw concurrenten willen ook graag hoog in Google komen (en blijven!).

More from Seo bureau, Seo

Navigation

Home

Latest Posts

SEO Checklist Voor Uw (nieuwe) Website? - SDIM

Published Jul 16, 22
8 min read